Om JDRF‎ > ‎

Hendes Kongelige Højhed Hertuginden af Cornwall bliver præsident for JDRF UK

indsendt 12. jun. 2012 01.44 af Finn Kristensen
Det er med stor glæde at vi på JDRF UKs vegne kan meddele, at Hendes Kongelige Højhed Hertuginden af Cornwall har sagt ja til at blive præsident for JDRF UK for de næste fem år. Hertuginden besøgte for nylig Addenbrooke Hospital i Cambridge for at lære om JDRF finansieret forskning inden for type 1 diabetes.

Hertuginden benyttede også lejligheden til at tilbringe tid sammen med unge mennesker, der har type 1 diabetes, for at lære hvordan de lever med sygdommen.

Hendes engagement vil sætte type 1 diabetes i rampelyset og vise, hvordan denne udfordrende og alvorlige autoimmune tilstand, som ofte overses, berører millioner af børn og voksne over hele verden.

Det vil hjælpe flere mennesker at forstå, hvad det vil sige at leve med type 1 og til at blive involveret i det arbejde, vi udfører. JDRF takker Hertuginden for hendes støtte, og vi ser meget frem til at arbejde med Hendes Kongelige Højhed fremover i vores bestræbelser for udvikling af bedre behandlingsmetoder og helbredelse af diabetes.
Comments