Rock the Cure‎ > ‎

Rock the Cure 2012 - Tusinde TAK!

indsendt 14. nov. 2012 06.13 af Finn Kristensen   [ opdateret 14. nov. 2012 06.24 ]
Kære deltagere i Rock the Cure,

Endnu engang har vi svært ved at finde ord for at takke jer for den entusiastiske opbakning I viste os i går til Rock the Cure!

Tænk at få lov til at opleve et sådant overflødighedshorn af de bedste fra 80’erne. Det var HELT vildt, og for os i JDRF meget rørende. Rørende fordi vi ved at det ikke er let at støve disse gamle numre af og give dem igen, så det lyder fantastisk, så mange år efter. Men kunstnerne gjorde det alligevel af et godt hjerte, for at støtte op om denne meget vigtige og helt nødvendige sag.

Og I forstod at værdsætte deres indsats: Aldrig har vi set så mange springe spontant op på dansegulvet så snart musikken startede og, selvom vi ikke troede det muligt, nåede stemningen nye højder. Forventningen havde allerede forinden smittet positivt af på bord/deltagersalget og auktionen, hvor I har bidraget med rekordhøje ¾ mio. kr. til JDRF - Fonden for diabetesforskning. I kan se de første billeder fra aftenen her, og flere bliver uploadet efterhånden som de bliver klar.

Vi ved dårligt nok hvordan vi kommer videre herfra.. eller måske har vi et par ideer eller to oppe i ærmet.. for næste år er det 5 års jubilæum for Rock the Cure :-)

Tusinde TAK til jer alle sammen!
Comments