Sport‎ > ‎

Lisbon Marathon

indsendt 11. dec. 2012 02.45 af Finn Kristensen   [ opdateret 26. feb. 2013 04.14 ]
Kære JDRF
 
Tak for sidst!
 
Mine løb har budt på utallige gode og ufoglemmelige oplevelser. Løb #100 var dog et af de bedste… I hvert fald rammerne omkring løbet og selskabet var yderst positivt. Selve løbet var en helt anden sag. Det blev ubeskriveligt hårdt efter ~33 km, hvor jeg løb tør for energi og blev presset til fedtoxidation for at holde dampen oppe. Den ”lange” stigning (aka stairway to hell) var sømmet i kisten på min ambition om en sluttid på under 3 timer. Tror faktisk jeg ramte muren! Én gang skal jo være den første J
 
Men med viljestyrke og rutine fik jeg mig kæmpet over stregen i en sluttid, der under de givne omstændigheder var acceptabel. Specielt når man tager alkoholindtaget dagen før i betragtning. Men man takker jo ikke nej, når ambassadøren byder på et glas! Ej heller skulle en fantastisk ”havtaske” snydes for et glas hvidvin. Man må aldrig glemme hyggen!
 
Michael: Tak for et godt arrangement! Det var en ære at repræsentere JDRF og dem som lever med T1D. Og du må endelig hilse de respektive sponsorere mange gange.
 
Asger og Bom: Vi glæder os til at se resultatet af jeres optagelser. Det var sikkert også hårdt at cykle de 42.2 km på en sub-optimal cykel. Næste år må vi arrangere en rickshaw. Og vi skal have albue og knæbeskyttere til Bom. Håber du slap med skrækken og overfladiske skrammer!
 
Peter: Tak for det fine indlæg på BT blog.
 
Alle: Tak for godt selskab og mange gode øjeblikke/minder fra Lissabon. Humøret var højt fra start til slut! Det samme gælder appetitten og tørsten! Det var især inspirerende at møde sportsfolk fra verdenseliten. Det giver lyst til nye udfordringer. Måske bliver ironman det næste?
 
Sidst men ikke mindst, så skal et stort tillykke til jer som gennemførte løbet… Både med eller uden PB (Personal Best).
 
Jeg glæder mig til at se jer alle igen. Copenhagen Marathon, Challenge Copenhagen og Lisboa Marathon er allerede på programmet for 2013.
 
DBH,
Søren Lilleøre

Comments