Rigtige vindere starter sidst...
- hjælp dem til at komme i mål først


Type 1 diabetes rammer børn og unge helt tilfældigt og helt uafhængigt af personlig livsstil. Sygdommen er uhelbredelig og livsvarig. At leve med type 1 diabetes kræver opmærksomhed døgnet rundt for at undgå insulinchok og invaliderende følgesygdomme.

At dette er en nærmest umulig udfordring, er sundheds-sektorens daglige omkostninger på 78 mio. kr. til behandling af diabetes (begge typer af diabetes) et trist vidnesbyrd på.

JDRF’s mål er at udvikle bedre behandlingsmetoder og helbrede diabetes. Vi støtter forskningen og taler sagen hos politikerne, for at sikre lige adgang for alle til den bedst mulige behandling.

Vi har travlt med at indhente disse mål, og hver enkelt overhaling mod målet er en sejr! For at symbolisere dette, har vi skabt: JDRF’s overhalingshold. Mød dem og støt dem i Sjælsø Rundt cykelløbet d. 9. juni 2013, efter følgende enkle koncept:

JDRF’s overhalingshold starter til allersidst i løbet (132 km) og arbejder sig op igennem feltet, med det mål at overhale flest mulige
 
Du støtter dem med et beløb pr. overhaling og hjælper dermed JDRF mod målet

Overhalingsholdet har lige som JDRF travlt og ikke tid til at vente. De har brug for din hjælp til at overhale flest mulige og komme hurtigt i mål. For vores egne kæres skyld og for alle i denne verden med type 1 diabetes tæt inde på livet. 

Holdets indsats i Sjælsø Rundt bliver beskrevet i en dokumentarvideo, hvor bidragydernes navne også bliver vist. 

Du kan støtte JDRF’s overhalingshold fra 25 øre pr. overhaling. Kontakt venligst Michael Manniche, tlf: 28 99 99 51, manne@jdrf.dk


JDRF’s overhalingshold
Michael Sandstød
Lars Bom
Guido van Gucht
Søren Lilholt
Paw Henriksen
Jimmi Madsen
Kenneth Pedersen