Undersøgelse om højt blodsukker i forbindelse med måltider

Vi har brug for din hjælp til en undersøgelse om højt blodsukker i forbindelse med måltider. Undersøgelsen bliver udført af Novo Nordisk Scandinavia, og du deltager ved at besvare dette spørgeskema: https://start.yougov.com/refer/vvYVXQrVyWVYdB. Det tager ca. 5-8 minutter.

Internationale undersøgelser har vist at forhøjet blodsukker i forbindelse med måltider (post-prandiel hyperglykæmi) kan opfattes som en udfordring hos et stort antal personer med type 1-diabetes.

Formålet med dette spørgeskema er at undersøge denne problematik blandt danske patienter, herunder brugen af måltidsinsulin generelt, eventuelle udfordringer man som patient måtte opleve i forbindelse med post-prandiel hyperglykæmi, og i givet fald hvorledes dette håndteres.

Forhåbentlig kan resultatet af spørgeskema undersøgelsen hjælpe til at øge forståelsen af post-prandiel hyperglykæmi i Danmark og derved også forbedre behandlingen for danske patienter.
 
Vi vil være meget taknemmelige for, hvis du vil besvare spørgeskemaet. Dine svar kan være med til at hjælpe andre.
 
På forhånd tak for hjælpen!

PS: Undersøgelsens spørgsmål er formuleret til dig der udfylder skemaet, men du er velkommen til at svare på dit barns vegne.